Presse

Her finner du artikler om spøkelsesvandringen.

På vandring blant Oslos levende døde (Osloby/Aftenposten)

Når skyggene blir lange begynner Oslos gjenferd å hviske, klirre med lenker og knirke med dører. På spøkelsesvandring i Kvadraturen og Akershus festning kan du bli kjent med Dødshesten, Bøddelen og andre ånder som går igjen.

Rundtur med spøkelser (Osloby/Aftenposten)

Skal det være noen kalde gufs i den lyse sommeraften? Mandag kveld kan du bli med på en oppsøkende rundtur til Oslos hvileløse gjenferd.

Bli med på spøkelsesvandring (Magic magasin)

Det er onsdag. Klokken er 19.00. 12 personer har møtt opp på Christiania Torv, spente og forventningsfulle, for å ta del i spøkelsesvandringen, arrangert av Oslo City and Nature Walks.

Grøss og gru-huuuu (VG)

I dette området er det så fullt av spøkelser at mange av de som arbeider her nesten ikke tør være førstemann til å låse seg inn om morgenen, og enda mindre den siste som går om kvelden!


Unn deg en opplevelse
av de sjeldne!

I 20 år har vi beriket byen med spøkelseshistorier. Nå kan også du oppleve Oslos første og originale spøkelsesvandring! Våre dyktige og entusiastiske guider vil lede deg med fra i dag, og tusen år tilbake i tid. Bli med oss, og hør de skumle og grøssende historiene - hvis du tør!
Se datoer