Oslos originale spøkelsesvandring

Dette er den første og spøkelsesvandringen i Norge. En opplevelse av de sjeldne – stadig oppdatert med nye historier!
Et kveldsbilde av Christiania Torv, med dramatisk himmel

Hva er de mystiske skyggene som beveger seg langs veggene i den gamle restauranten? Hvorfra kommer det uhyggelige skriket som kan høres på Akershus festning?

For tyvende år på rad, fortsetter vår populære spøkelsesvandring i gamle Christianias gater og rundt Akershus festning. Disse områdene er spekket med mystiske og spennende historier som har satt dype spor...

Bli med på denne historiske og skumle vandringen, som vil ta deg med fra i dag og tusen år tilbake i tid - hør de sanne, spennende og grøssende historiene! Flere av våre deltagere kan fortelle om uforklarlige opplevelser på spøkelsesvandringen... Dette blir en kveld du sent vil glemme! Hvis du tør!

Oppmøtested: Christiania Torv - mellom Kafe Celsius og Brasserie Hansken. Se kart.

Varighet: Ca. 2 timer.

Kongens gate 1, bygning fra 1600-tallet, med en flott utsmykket dør - en sort menneskeskikkelse på trappen

Priser:

Billetter koster kr 200,- for voksne og kr 100,- for barn (fra 7 til og med 15 år).

Vi har egne priser for grupper. Er dere mange blir vandringen rimeligere pr. person. Kontakt oss på tlf eller e-post for gruppepriser!

Ønsker du å bestille en egen privat Spøkelsesvandring? Ta kontakt med oss!

Vi har også andre vandringer i Oslo. Les mer på oslowalks.no

Unn deg en opplevelse
av de sjeldne!

I 20 år har vi beriket byen med spøkelseshistorier. Nå kan også du oppleve Oslos første og originale spøkelsesvandring! Våre dyktige og entusiastiske guider vil lede deg med fra i dag, og tusen år tilbake i tid. Bli med oss, og hør de skumle og grøssende historiene - hvis du tør!
Se datoer