Datoer for spøkelsesvandring

Velkommen til Oslos originale spøkelsesvandring!
Billetter får du kjøpt direkte av guiden ved oppmøte. Ingen påmelding er nødvendig. Oppmøte er på Christiania Torv (se kart), mellom Kafe Celsius og Brasserie Hansken. Møt gjerne opp litt før kl. 19.00. Billetter koster kr 200,- for voksne og kr 100,- for barn (fra 7 til og med 15 år).

Vi arrangerer private vandringer hele året. Hvis du ønsker å bestille en vandring for familie, venner, eller firma, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Spøkelsesvandringen foregår utendørs, og er derfor en svært smittevernvennlig aktivitet. Vi stopper på åpne plasser, der det er lett å holde avstand, hvis du ønsker det.
Spøkelsesvandringene starter opp igjen til våren. Datoer og tidspunkt publiseres her, så fort de blir bestemt. Velkommen tilbake!

Spøkelsesvandring

Dette er den første og originale spøkelsesvandringen i Norge. Bli med på denne historiske og skumle vandringen, som vil ta deg med fra i dag og tusen år tilbake i tid - hør de sanne, spennende og grøssende historiene! Flere av våre deltagere kan fortelle om "merkelige" og skremmende opplevelser på spøkelsesvandringen, så ikke bli overrasket hvis også DU opplever noe uforklarlig.
Se datoer
"
Guiden vår var jo bare et unikum, veldig artig måte å fortelle på, og blid, tålmodig og hyggelig - hils så masse!
Lise G.
"
Vår guide i dag var helt fantastisk. Hun fortalte med en så stor innlevelse, som gjorde at dette var den beste guidede turen jeg har vært med på i mitt liv.
Tim F.
"
Tusen takk for en flott tur! Har tatt denne turen med dere en gang før, og har pratet varmt om turen til venner.
M. L.
"
Tusen takk for en veldig fin spøkelsesvandring i går! Det var veldig interessant å få fortalt litt Oslo-historie rundt spøkelseshistoriene.
L. S.