Spøkelsesvandring!

Vår mest populære vandring - og den aller første og originale spøkelsesvandring i Norge! Dette er en opplevelse av de sjeldne - stadig oppdatert med nye historier!

Hva er de mystiske skyggene som beveger seg langs veggene i den gamle restauranten? Hvorfra kommer det uhyggelige skriket som kan høres på Akershus festning?

For nittende år på rad, fortsetter vår populære spøkelsesvandring i gamle Christianias gater og rundt Akershus festning. Disse områdene er spekket med mystiske og spennende historier som har satt dype spor...

Bli med på denne historiske og skumle vandringen, som vil ta deg med fra i dag og tusen år tilbake i tid - hør de sanne, spennende og grøssende historiene! Flere av våre deltagere kan fortelle om "merkelige" og skremmende opplevelser på spøkelsesvandringen, så ikke bli overrasket hvis også DU opplever noe uforklarlig...Dette blir en kveld du sent vil glemme! Hvis du tør!

Oppmøtested: Christiania Torv - mellom Kafe Celsius og Brasserie Handsken.

Varighet: Ca. 2 timer.

Se oversikt over neste spøkelsesvandring ved å klikke på banneret "Dato for neste Spøkelsesvandring"!

Priser:

Voksen: kr. 200.-
Honnør/student/barn f.o.m. 9 år: kr. 100.-

NB! Vi har ikke betalingsterminal, og tar kun kontant betaling, samt Vipps, på våre åpne vandringer!
 
Vi har egne priser for grupper. Er dere mange blir vandringen rimeligere pr. person. Kontakt oss på tlf eller email for gruppepriser!

Ønsker du å bestille en egen privat Spøkelsesvandring? Ta kontakt med oss!